CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Order di sini

Contact Form

Name*
Email Address*
Phone Number
Mailing address*
Item code & quantity*
Payment option
 Cimb 
 Maybank 
Image Verification
captcha
Please enter the text from the image:
[Refresh Image][What's This?]

Tuesday, July 15, 2014

jom sihat cantik dengan shaklee.

Shaklee product kesihatan terbaik masa kini..hubungi saya skrg
whatsapp : 013-3801262
email : anastasia.abs@gmail.com


testimoni sendiri : 

Pilihan set kurus shaklee..dlu sblm ambil lecithin, mkn xjge berat bdn naik mendadak..skrg da insaf..hehe.. Mkn xdela jge sgt tp kurangkan mkn mlm la..lgpon xrisau..after mkn mesti telan lecithin n herblax..for breakfast..ckup dgn esp dan cinch..sedap cinch nie...jom cube skrg..pm / whatsapp 013-3801262 




set budget shaklee yang lain:

  • set kurus
  • set kulit cantik
  • set menyusu
  • set kesihatan optimum
  • set sendi dan tulang
  • set subur wanita dan lelaki
  • set kanak2
  • swt resdung dan alergik



cara-cara jadi ahli shaklee dan manfaatnya:








CARA MENJADI AHLI SHAKLEE & KELEBIHANNYA
Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee ?
Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma.
Kami akan uruskan urusan pendaftaran anda ataupun jika nak pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID Syila sebagai sponsor/upline pun boley. Cuma di bahagian ruangan Sponsor/ Upline tu boleh la dimasukkan no. ID 1148369 hamidah binti akmal hisham

Yuran keahlian Shaklee
Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 (RM75) untuk kos pos sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda.

Yuran Seumur Hidup
Tak perlu bayar/renew setiap tahun kecuali jika anda nak terus dapatkan majalah Shaklee Today. Tak perlu buat pembelian setiap bulan kalau hanya utk makan sendiri. Kalau tak beli ape2 bulan tu..mati tak keahlian saya?
Tak mati pun..dan tak wajib pun beli ape2 setiap bulan..
Kesimpulannya, kalau anda dah memang consume Full Pack atau yang memang bercadang nak consume Full Pack, tak rugi pon kalau jadi ahli…berbaloi-baloi!!!

Perlu Ke Maintain point dalam Shaklee?
Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma nak makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 point. Tapi jika serius nak buat bisnes, dah pasti setiap hari/ setiap bulan ada tempahan. So, tak wajib buat pembelian setiap bulan kalau hanya utk makan sendiri.

Apa kelebihan menjadi ahli?
Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri. Dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk tunai tanpa perlu ada downline.
Jika berminat untuk berbisnes, ada kelas tertutup (FB Group) disediakan oleh Masters di dalam Jaringan Group 
Shaklee menawarkan 3C iaitu Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local dan International-Umrah bg Muslim).

Point shaklee tu boleh redeem? Dapat apa?
Dalam Shaklee, takde sistem redeem barang nitapi diberi bonus dalam bentuk tunai (bank in ke bank/ check)

Produk shaklee ada vitamin je ke?
Produk Shaklee bukan ada vitamin2 je,tapi ada skin care,air purifier,bestwater filter, laundry concentrate, dish concentrate,set diet dan macam² produk keluaran Shaklee.

Tak perlu cari Downline.
Inilah keistimewaan Shaklee. Anda tak perlu bersusah payah ke sana ke sini nak cari orang untuk jadi downline anda. Tak wajib pon cari downline..Bagi yang nak buat bisnes pon, anda tak terikat dengan syarat perlu cari downline. Kerana tanpa downline pon anda boleh berjaya! Tu yang best jadi ahli Shaklee nihTapi kalau ada downline pon takde salahnya…kita kongsi2 kebaikan kan?
Jika berminat dan ingin Jom Sihat & Cantik daftarkan sebagai ahli boleh bagi details sprt di bawah:
a. Nama penuh
b. IC No
c. No Telefon
d. Nama suami (jika dah berkahwin)
e. IC suami/isteri
f. Alamat Surat Menyurat
g. Emel
h. No. Akaun Bank (Maybank)


antara produk shaklee yang terlaris : 













1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete